metrosexual datingside australsk muslimske matchmaking Nyhet

st. paul dating nettsteder I fjor sommer ble det delt et bilde på en norsk Facebookgruppe som satte sinnene i kok hos mange islamskeptikere. Bildet viser tilsynelatende flere kvinner som sitter på en buss, ikledd den heldekkende, religiøse klesdrakten burka. Bildet spredte seg raskt, og mange uttrykte sin avsky for islam i kommentarfeltene. Ironien ble påpekt etter kort tid av oppmerksomme nettsurfere. Bildet viser ingen kvinner i burka, bare tomme busseter.

nova trafikk dating dating tjeneste zoosk Skjev mediedekning

dating og kristendom Professor i medievitenskap ved Universitetet i Oslo, Knut Lundby, bruker episoden som et illustrerende eksempel på mange nordmenns holdninger til islam, når han ønsker velkommen til den avsluttende konferansen i et omfattende skandinavisk forskningsprosjekt om medier og religion.

dating styremedlemmer Funnene i forskningsprosjektet er nedslående:

gift mann dating en gift kvinne – Dekningen av islam er skjev og vridd. Medieoppslagene handler i stor grad om konflikt, krig og vold. Når vi i tillegg vet at folk flest får sin primære informasjon om religion og livssyn fra mediene, kan dette påvirke folk negativt, sier Lundby til Vårt Land. Han er leder for forskningsprosjektet, som over tre år har tatt skandinaviske allmennkringkastere nærmere i øyesyn, og sett på hvordan de formidler nyheter om religion.

midland dating nettsteder LES OGSÅ: koble opp med noen i ditt område

18 år gamle datteren min dating eldre mann auckland homofil datingside Bidrar til frykt

dating i mørke australia justin Der kommer det fram at religion i mediene ofte blir fremstilt i et konfliktperspektiv og at debatten som følger kan bli preget av høy temperatur. Ifølge Lundby viser forskningsprosjektet at det er en «påfallende overdekning» av islam og muslimer i norske medier.

gratis dating nettsteder direktemeldinger – Religion i mediene kretser rundt islam. I 2016 var det ti ganger så mange oppslag om islam, som om kristendom i Norge. Det er en påfallende overdekning, med tanke på at ikke mer enn rundt fire prosent av den norske befolkningen er muslimer.

bonden dating nettsted nz Lundby viser til en undersøkelse blant nordmenn som forskningsprosjektet gjorde i april 2015. Her svarte halvparten at de er helt eller delvis enig i at islam utgjør en trussel mot norsk kultur.

er det noe slikt som dating ut av ligaen lenge dating nedgangen – Ser du dette i sammenheng med mediedekningen?

speed dating belfast – Det ligger implisitt i funnene at mediene bidrar til denne frykten. Samtidig sa et klart flertall i undersøkelsen nei til fremmedfiendtlige holdninger, så bildet er sammensatt, sier han.

skilt pappa dating skilt mor LES OGSÅ: lindzi cox som hun dating

enkemann dating etter 3 måneder er val dating janel på buzznet Konstruktiv rolle

kristen sammenheng råd til dating Lundby understreker at mediene har blitt flinkere til å nyansere bildet av islam og muslimer i sin dekning. Forskningsprosjektet viser dessuten at mediene kan spille en konstruktiv rolle i samfunnsdebatten. Blant annet viser en studie fra Danmark at DR TV klarte å skape nyanserte bilder av muslimer og islam i dokumentarserien «Oprør fra ghettoen», gjennom en bevisst nedtoning av islam og innvandring til fordel for generelle menneskelige temaer.

50 dating spørsmål im 12 og dating Nyhetskriterier

engelsktalende online dating Marius Tetlie, konstituert nyhetsdirektør i NRK, understreker at han ikke kjenner til forskningsprosjektet til Lundby, men sier på generelt grunnlag at NRK som allmennkringkaster skal bidra til å redusere motsetningene i samfunnet, og bygge felles forståelse på tvers av religioner og folkegrupper.

san jose matchmaking tjenester – I nyhetsdekningen er det først og fremt nyhetskriteriet vi legger til grunn i vårt arbeid, mens NRK dekker religion i et bredt spekter på en rekke flater. Islam kommer opp i nyhetsbildet med jevne mellomrom, og av og til med et konfliktfylt og negativt innhold. Det er naturlig at NRK som en av de viktigste nyhetsleverandørene også dekker disse sakene, for eksempel når PST definerer ekstrem islam som den største terrortrusselen mot landet vårt, sier Tetlie i en e-post til Vårt Land.

homofil speed dating i dallas Programsjef for livssynsprogrammene på NRK, Ida Kvissel, kjenner heller ikke til studien, men sier de er opptatt av å gjenspeile både tro, tvil, konflikt og brobygging i det norske samfunnet i sine programmer.

gratis 100 gratis dating – Vår visjon er å være nysgjerrige på tro, riter og kultur uavhengig av hvilken religion det gjelder. Samtidig skal vi ikke underslå problemer knyttet til religionene, men tørre å stille utfordrende spørsmål, sier hun.

hvordan vite din dating en ekte mann LES OGSÅ: topp 10 gratis dating simulatorer