hva rommer betyr på dating nettsteder Bedrift

ANNONSERE I VÅRT LAND

dating hvordan ofte møte Hele 82.000 mennesker leser Vårt Land hver dag (når justert for dobbeldekning mellom kanaler). Antall lesere per kanal er 58.000 på print, 25.000 på nett og 9.000 på mobil. Vi har liten dobbeldekning, derfor bør du være synlig både på print og på nett (ref F&M 17/2).

sørafrikanske senior dating nettsteder Vårt Land har svært lojale og engasjerte lesere. Den sterke tilliten mellom lesere og avis er en av våre sterkeste sider. Når vi kombinerer denne tilliten og avisens troverdighet med en kjøpesterk lesergruppe med høyt utdannelsesnivå representerer Vårt Land en meget spennende og effektiv kommersiell kanal.

dating fioliner Ønsker du å nå lesere innenfor kristen-segmentet med din annonse er Vårt Land den største å viktigste kanalen i Norge. Vi når flest lesere (over tre ganger så mange som den nest største kristne avisen) og vi når bredest hva angår lesernes kirkelige bakgrunn.

rød stat dating halo matchmaking spillelister

ANNONSE PÅ PAPIR

jøss betyr dating Papiravisen Vårt Land er Norges niende mest leste dagsavis – og vi troner øverst når det gjelder lojalitet: Vi er den dagsavisen leserne bruker lengst tid på og de fleste har lest nesten hver eneste utgave. Derfor er sjansen stor hos oss for at din annonse blir sett. Som annonsør i en avis leserne har stor tillit til betyr det at de også vil ha stor tillit til deg.

hva jeg skal si i en melding på et dating nettsted utenlandske kjæreste datinghomofil speed dating hvordan fungerer det  for pris- og produktinfo for papiravisen

ANNONSE PÅ NETT

europeiske dating asiatisk nettsted Nettavisen vl.no finner du i desktop/tablet-versjon og mobil-versjon. 34.000 lesere følger oss daglig, mens vi ukentlig har ca 75.000 unike sidevisninger på desktop/tablet og ca 38.000 på mobil. Vi anbefaler derfor en ukeslang annonsekampanje for å nå alle våre faste brukere, både de som er innom daglig og de som er innom ukentlig.

bare begynte å date valentines gaver Verdidebatt.no står for mange av vl.no sine visninger. Fremover vil det lanseres flere ulike undersider som vil bidra til å øke visningstallet og gi leserne mer variert og spennende innhold.

reglene for dating tekstil dating profileksempler sjenertchristian dating slik spørre en jente utfor pris- og produktinfo for nettavisen

FINN DIN KONTAKTPERSON I ANNONSEAVDELINGEN

aviser dating I vår annonseavdeling er vi seks personer som er der for at du skal få mest mulig ut av din annonsering. Hver enkelt har ansvar for faste bransjer og produkter.

intp og enfp dating kløver dating reddit for å kontakte oss om annonsering